After Midnight

Дали сте меѓу нив? 4 типа на девојки чии врски тешко опстануваат

Девојки кои нон-стоп уживаат во озборувања

Девојките кои зборуваат негативно за другите и ги омаловажуваат сите околу нив, дефинитивно ќе одбијат било кој. Понекогаш можете да коментирате нешто, но не и да го направите приоритет. Момчињата не разбираат зошто жените треба постојано да зборуваат или да се жалат на нешто. Тие се водат од едноставна логика – ако нешто ми пречи, јас сам ќе го сменам, а ако не можам, тогаш ќе се повлечам.

Девојка опседната со диети

Ако секоја друга реченица е: „Ух, нема да го јадам тоа затоа што има премногу калории“, тој брзо ќе избега. Дополнително, ако почнете да го прекорувате во стилот: „Зошто пиеш пиво, знаеш дека е дебелее“, тој брзо ќе избега од тебе! Мажите сакаат кога девојките се опуштени и знаат да уживаат во животот. Секако, тоа не значи дека ќе јадете ќебапи помеѓу оброците, на пример, осум пати на ден, но дека понекогаш едноставно ослободувате сопирачки и се препуштате на слаткото уживање.

Девојка која премногу зборува за обврските

Прекрасно е што сте фокусирана кон планови за кариера, но нема потреба да ги полните главите на другите, особено на момчето, за роковите, испрашувањата, часовите… Убаво е момчето да знае кои се вашите дневни активности, но не ова да биде единствената тема на која ќе разговарате.
Не заборавајте со него да споделите на пример што мислите за него, што би сакале да правите по часовите, за вашето хоби, за вашите ставови …

Девојка која игра улога на мајка

Обично, некои жени мислат дека знаат сè, па така се однесуваат – како врвен советник. Тие имаат чувство дека мораат да ги слушнат сите проблеми на овој свет и секако сакаат да ги решат во еден момент, бидејќи кој би знаел тоа подобро од нив?! Тие се опседнати со тоа што постојано му пречат на момчето со еден куп прашања, а потоа му даваат „мудар совет“.

Напиши коментар