Astro&Horoscope

Дали сте родени на парен или непарен ден? Тоа ја одредува вашата судбина!

Секоја врска на броеви и нивната комбинација носат посебно значење и го одредуваат животниот пат.

Прво,сведете го датумот на раѓање, денот, месецот и годината на раѓање на едноцифрен број. Значи, ако сте родени на 23 ноември 1980 година, вашите броеви се како што следува:

Ден = 23 = 2 + 3 = 5

Месец = 11 = 1 + 1 = 2

Година = 1 + 9 + 8 + 0 = 18 = 1 + 8 = 9

Значи, вашата комбинација е 5-2-9, или непарна, парна, непарна.

  1. Непарен – непарен – непарен

За овие лица е предвидено дека нивните аспирации се насочени кон сè што е „светло“. Тие обично имаат љaубов кон уметноста, но окултното и другите тајни учења им се многу блиски. Тие се чувствителни, духовни и благородни. Постојат големи сонувачи во животот. Тие сметаат дека е доста тешко да се справат со практичната работа. Ова во никој случај не значи дека тие не поседуваат исклучително висок квалитет и креативна енергија. Овие луѓе живеат за љубов, но и тие често страдаат од љубов. На емоционално ниво, најтешко им е да воспостават рамнотежа, тие се најчувствителни и најранливи. Се чини дека понекогаш овие луѓе буквално се сопнуваат под товарот на сопствените чувства. Тие имаат прекрасна и широка душа. Тие знаат како да сочувствуваат со своите соседи, да навлезат во нивните проблеми, едноставно сакаат да им помогнат на сите и не се штедат кога се на услуга на другите. Кога ќе почнат да се лутат на другите, тие можат да го пренесат на себе тој гнев со сета своја ревност, така што се склони и на изливи на гнев.

  1. Непарен – непарен – парен

Овие луѓе се крајно емотивни. Само нивната емоционалност е толку вешто скриена, што во одредени моменти и самите веруваат дека биле „управувани“ од чувства. Како резултат, тие често остануваат крајно енигматични за околината. Сè додека овие луѓе не зборуваат за своите планови и намери, па дури и не ги исполнуваат своите најблиски, сè додека се на други теми, за нив нема „зима“.

За нив, тишината е вистинската формула и тајната на успехот. Ако зборуваат, тие ќе останат целосно незаштитени и многумина ќе им застанат на патот без причина и ќе се обидат да ги загрозат и понижат. Тоа е еден вид казна за подобро од полошо, затоа луѓето од оваа комбинација мора да сметаат на траен живот под маска.

Ако случајно се одлучат за уметничко творештво, тие неизбежно оставаат зад себе ремек-дела, највисоки уметнички и естетски вредности.

  1. Непарен – парен – непарен

Овие личности се предодредени да се изразуваат во животот како градители. Од оваа комбинација беа регрутирани најпознатите светски архитекти и пронаоѓачи. Посветеноста да се продолжи кариера во друга област е многу помала.

Овие лица се едни од најрепрезентативните носители на хармонијата и хармонијата. Тие имаат сè што е потребно на која било друга комбинација и затоа можат успешно да се вклопат во луѓето од која било комбинација.

  1. Парен – непарен – непарен

Овие лица се сметаат себеси за одлични практичари, способни рационалисти и првенствено луѓе за акција, предодредени се да склонат кон мистицизам и окултни учења. Сепак, ова им дава предност во однос на оние кои се одлучиле или за материјалното или за духовното царство.

Карактеристично е што луѓето од оваа комбинација можат да се испробаат во сите спортски дисциплини, разни учења и науки, дека во животот не постои туѓа или недостапна област во животот, тоа е само прашање на нивната желба.

  1. Непарен – парен – парен

Овие луѓе се карактеризираат со извонредна умереност во емоционалното, менталното и духовното поле, како и во сите други полиња на животот. Од нив се очекува да успеат доколку се вклучат и се посветат на природните науки. Може да се каже дека се родени математичари и суптилни физичари, но дека тие исто така можат да се изразат со максимален успех како разноврсни биолози, посветени ботаничари, аналитички екологисти. Тие никогаш и под никакви околности не си дозволуваат насилна реакција, без оглед на одредени работи и појави кои го надминуваат кругот на нормалност и целисходност. Изгледа дека не се иритираат од апсолутно ништо. Тоа не е точно, но тие успеваат да донесат сè и секого на вистинската мерка и на вистинското место, па затоа не сакаат да направат непотребен циркус.

  1. Парен – непарен – парен

Надворешната студенило на овие луѓе е само последица на максималната рамнотежа, што овозможува да се реагира остро, ладнокрвно и крајно измерено и соодветно во секоја прилика. Тие се особено добри на оние работни места каде што е потребна поголема организација. Само тие се во можност во секој момент да знаат што се случува во кој дел од опсежната акција и секогаш имаат при рака повеќе подготвени алтернативи за секој проблем што може да се појави. Со леснотија и ненаметлива спонтаност и сигурност, тие знаат како да ја наметнат својата волја на околината.

  1. Парен – парен – непарен

Физичкиот свет е поблизок и подостапен за овие луѓе. Ова е особено точно ако овие луѓе одлучат да продолжат со кариера како лекари, хирурзи, психолози или психијатри. Нивната дијагноза е фантастична.

Како да се предодредени да им помагаат на другите и да не ги земаат предвид нивните интереси. Тие се секогаш при рака и подготвени да помогнат. Немате попуст затоа што сте стар нивен пријател, ниту полош третман затоа што не ве познаваат или се во кавга со вас. Оваа комбинација им дава на луѓето кои имаат многу широко образование, изведено од уште поширок поглед на светот и фантастичен увид и владеење на морето на вакви разновидни области, појави и нешта.

8.Парен – парен – парен

Кај овие лица, се потенцира целосниот фокус на земните работи. Овие луѓе се свесни за нивниот недоволен потенцијал да создаваат уметнички дела на повисока инстанца, па затоа се задоволни со следење и познавање уметност на највисоко ниво. Тие ретко се впуштаат во авантурата на уметничкото творештво самостојно затоа што се свесни за нивниот дострел. На крајот, тие можат да бидат испровоцирани од нечиј крајно низок уметнички дострел и величење на суетата.

Напиши коментар