Celebrity

Децата на Тајгер Вудс и Елин Нордегерн: некогаш и сега

Тајгер Вудс и Елин Нордегрен никогаш не беа среќни во бракот.

По неговиот скандал со неверство, тие се разведоа во 2010 година.
Сепак тие останаа посветени на тоа да бидат најдобри можни родители на ќерката Сем, родена во јуни 2007 година и синот Чарли, роден во февруари 2009 година.

Прекрасните деца се совршени комбинации на нивниот бел, црн и азиски татко и нивната шведска мајка. Децата речиси израснаа на голф-турнирите, со тоа што Елин сè уште ги носеше децата да го гледаат татко им на натпревари, долго по завршувањето на нивниот брак.

Tiger Woods, Sam Woods, Kultida Woods, Elin Nordegren
Тајгер со ќерката, сопругата и неговата мајка
Елин и ќерката Сем
Tiger Woods, daughter Sam Woods and wife Elin Nordegren
Тајгер, Сем и Елин Нордегерн гледаат фудбалски натпревар на Стенфорд
Elin Nordegren, Charlie Woods
Елин Нордегерн на тениски напревар со синот
Elin Nordegren and her kids
Елин Нордегерн со ќерката во Мајами парк
Elin Nordegren and her children.
Елин Нордегерн и ќерката Сем на фудбалски натпревар
Tiger Woods, Lindsey Vonn, Sam and Charlie Woods.
Тајгет и девојката Линди заедно со неговите деца за време на Пар 3 Мастерс
Tiger Woods and daughter Sam
Тајгер на прошетка со ќерката Сем и нивното куче
Tiger Woods and his son Charlie
Тајгер со синот Чарли на U.S. Open

.

Tiger Woods and son Charlie
Тајгер со синот Чарли ја следат играта на Рафаел Надал на U.S. Open во 2017 ,
Tiger Woods and his son Charlie
Тајгер со синот Чарли на тениски натпревар за време на U.S. Open
Elin Nordegren, left, Sam Alexis Woods, center, and Erica Herman
Елин Нордегерн, ќерката Сем Алексис Вудс и нејзината пријателка Ерика Херман, гледаат голф
Tiger Woods and his son Charlie
Тајгер и неговиот син Чарли за време на Шампионатот во голф

Напиши коментар