Free zone

Дознајте нешто повеќе за себе: Четири знаци кои покажуваат дека сте исклучително харизматична личност

 1. Зборувате отворено за вашите чувства
  Не ви треба многу време да се отворите пред нови луѓе. Не сте склони да го разубавувате она што го чувствувате и многу сте искрени, а на некои тоа не им се допаѓа. Тоа што некој знае како навистина се чувствувате, не ве загрижува многу. Не ве интересира што мислат луѓето за некои ваши зборови или потези, ниту пак ве интересира што мислат ќе мислат за вас подоцна.
 2. На вистина се грижите за сè
  Немате средина – кога прифаќате нешто, ќе го сторите тоа максимално правилно или воопшто нема да започнете со тоа. Кога чувствувате страст за нешто, ќе се борите за тоа со сите сили, без оглед на се. Не правите ништо со полу-срце.
 3. Вие сте немилосрден борец
  Ако влезете во судир со некого, тоа може да стане борба до смрт. Сепак, за разлика од многу луѓе, вие не секогаш го покажувате интензитетот на таа борба како чиста, неконтролирана агресија. Вие ги пресметувате ризиците и ја проценувате ситуацијата многу пред почетокот на војната, а тоа ви дава предност. Многу луѓе се вознемирени затоа што знаат дека сте подобри и имаат поголеми шанси за победа.
 4. Вашите зборови се концизни и убедливи
  Едноставно никогаш не зборувате нешто во што не верувате цврсто. Вие сте одличен говорник и вашите зборови имаат тежина, што делува на другите како магнет. Може да се каже дека нема ни да ја отворите устата ако од нив не излезе нешто полно со самодоверба. Кај некои луѓе, тоа предизвикува чувство на љубомора затоа што тие ги немаат овие способности додека вие тоа го правите со леснотија.

Напиши коментар