Astro&Horoscope

Екстремно несигурни: Овие хороскопски знаци имаат најниско ниво на самодоверба

Близнаци

Близнаците имаат мала самодоверба од самиот почеток на животот. Нема посебна причина за ова. Тие сметаат дека не се доволно добри и секогаш ја намалуваат својата работа и напор пред другите.

Рак

Раковите се премногу чувствителни и емотивни суштества. Тие сфаќаат сè лично и имаат тенденција да бараат одобрување од други луѓе. За нив, мислењата на другите се многу важни и тие треба постојано да се уверуваат дека се доволно добри.

Девица

Тие се перфекционисти кои честопати критикуваат други, но за жал, тие се исти и кон самите себе. Имаат нереално големи очекувања од себе, и кога не успеат да ги исполнат, имаат проблеми со самодовербата.

Риба

Луѓето родени во знакот Риби лесно можат да бидат изманипулирани затоа што немаат свои цврсти верувања и ставови. Тие имаат тенденција да веруваат во она што го велат другите луѓе. Со цел да ја потврдат сопствената вредност, тие бараат туѓи мислења и ставови за себе.

Напиши коментар