Astro&Horoscope

ФАТАЛНИ астро парови

Овие комбинации на хороскопски знаци се фатални комбинации

БИК И ДЕВИЦА

Кога ќе се спојат, овие два знака ги избегнуваат конфликти, тие секогаш се смирени во комуникацијата. Врската помеѓу Бик и Девицата се заснова на голема љубов, логика и добра организација.

СТРЕЛЕЦ И ОВЕН

Овој пар е длабоко емотивно приврзан. Заради бунтовни склоности, спојувањето на овие карактери не е лесно, но штом ќе се спојат – двајцата работат одлично. И Стрелецот и Овенот бегаат од рутина и лудо се забавуваат заедно.

РАК И РИБА

Фантастичен пар кој совршено се разбира еден со друг на прв поглед. Тие се крајно внимателни и чувствителни едни на други, заедно остануваат во тага и радост. Несомнено – ова е двојката со најдлабока емотивна врска.

ВАГА И РАК

Двајцата се надополнуваат скоро на сите нивоа и кога ќе се обединат – само небото е нивна граница. Овие два знака се според хороскопскиот „сродна душа“.

СКОРПИЈА И ВАГА

Тие се длабоко емотивно поврзани. Нивната заедничка страст и посветеност едни на други ја прават оваа двојка неуништива. Во интимна смисла, тие совршено се вклопуваат.

БЛИЗНАЦИ И ВОДОЛИЈА

Ова се два лика кои совршено се надополнуваат. Дури и ако тие понекогаш имаат спротивставени мислења за одредени прашања, тие знаат како да се мотивираат и да се согласат.

Слабоста на едниот партнер секогаш се компензира со силата на другиот. Заедно тие можат да ги преживеат сите бури.

Напиши коментар