Free zone

Фризура која воодушевува – Научете да правите „водопад“ плетенка!

Плетенките се едни од најпопуларните женски фризури. Тие постојат со векови и сè уште се подеднакво барани.

Може да се направат прилично лесно, но има и потешки, како плетенката „водопад“ или „скала“.

На видеото подолу можете да видите како се прават. Ако не успеете од прв пат, не очајувајте, бидејќи тие припаѓаат на посложените фризури. Со малку вежбање, сигурно ќе успеете.

Напиши коментар