Celebrity

Холивудски шминкер за тајната на прекрасниот изглед на Бијонсе: Како позната пејачка изгледа толку младо?

Хидратацијата е клучна.

Сер Џон, е познат холивудски шминкер, кој е задолжен за појавата на многу светски sвезди, вклучувајќи ја и Бијонсе. Тој верува дека хидратацијата на лицето е најважна, особено кога станува збор за шминкањето.

Џон вели дека на крајот од шминката треба да се нанесе уште еден слој крем.По тонираната основа, предлагам дополнителна хидратација, така што лицето ја задржува влагата, а потоа следува руменилото, што во тој случај ќе изгледа многу поприродно – истакнува Џон, а пренесува Вог.

Најдобро е да се нанесува руменило кога кожата има повеќе влага, бидејќи на тој начин ќе се вклопи подобро со тенот и ќе изгледа сјајно.

Напиши коментар