Astro&Horoscope

Хороскопски знаци кои имаат најјака психа – Се издвојуваат само два од целиот Зодијак

Скорпија
Скорпиите се познати како најголеми мајстори за манипулација. Ова значи дека ќе ви биде тешко да ги „превеслате“ – тие се потпираат на шестото сетило и скоро никогаш не грешат во проценката.

Припадниците на овој знак многу добро знаат како да постават граници, што значи дека никогаш нема да сторат нешто што навистина не сакаат да го сторат, а во случај на притисок ќе се спротивстават и честопати знаат да се послужат со одмазда.

Бик
Бикот е поим за стабилност и сила и не постои начин да го убедите да направи нешто што не сака. Тие веднаш ќе го искажат своето мислење и ќе ве отфрлат без никакви проблеми, кога нешто не им се допаѓа.

Бикот не обрнува внимание на коментарите за околината, туку секогаш работи како што замислувал. Затоа, зборот „не“ често може да се најде во нивниот речник, дури и ако тоа подразбира страдање од последиците.

Напиши коментар