Astro&Horoscope

Хороскопски знаци кои најлесно се справуваат со стресните ситуации – Тие имаат неверојатна моќ со своето позитивно размислување

СТРЕЛЕЦ

Дали сандачето со 300 непрочитани пораки е навистина важно во целата слика за постоењето на Стрелецот? Ни близу. Под власта на Јупитер, Стрелецот го гледа животот од птичја перспектива. Благодатно се издига над ситните проблеми и драми што имаат тенденција да му го направат животот мизерен. Стрелецот се обидува да навлезе до сржта на проблемот со цел да го реши, оставајќи ја тривијалноста настрана. Стрелецот секогаш се става во улога на личност која гледа на проблемот од страна. Неуредната просторија не е нешто за што еден Стрелец ќе се грижи премногу, барем не додека планира да истражува нов свет.

РИБА

Рибите често се губат во нивниот свет од соништата, а тоа може да биде позитивна точка во овој хаотичен свет кога на сите ни треба малку бегство од реалноста. Рибите имаат вроден инстинкт да откриваат проблеми и да ги премостат. Тие по природа не се паничари и знаат дека сè може да се реши, прашање на време и момент е само кога. Рибите исто така можат повеќе да се справат со проблемите на другите, оставајќи ги своите настрана да чекаат. Рибите се тука за да нè потсетат дека несебичноста е доблест и дека треба да си бидеме поддршка во тешки времиња, а не дополнителен товар.

Напиши коментар