Astro&Horoscope

Хороскопски знаци кои никако не сакаат да пораснат: Детинести, брзоплети, себични…

Детинестите луѓе се како ноќна мора, особено ако сакате да разговарате со нив на некоја посериозна тема. Секој од нас има нешто детско во себе, но кога станува збор за овие хороскопски знаци, кај нив речиси сè е детско!

Овен

Одговорноста и зрелоста се страни поими за Овенот. Тие го сакаат животот и приоѓаат на сè како да го прават тоа за прв пат, така што секогаш се полни со ентузијазам, но со нивната детска природа доаѓаат и лошите работи – тие често се многу себични, премногу директни и избрзани. Не размислуваат пред да кажат нешто и кога ќе сфатат дека можеби не биле во право, тие почнуваат да се расправаат дека не треба да ја признаваат својата грешка.

Близнаци

Неодговорни, неодлучни, склоно кон одложувања во договорите и чудење ако некој се лути затоа што задоцните. Тие започнуваат работи што никогаш не ги завршуваат, а честопати нешто што моментално ги интересира ги окупира толку многу, што забораваат на времето, обврските и договорите. Брзо им станува здодевно и бараат нови возбудувања, што може да биде многу проблематично во врските.

Скорпија

Можеби најлошиот хороскопски знак кога станува збор за детско однесување. Скорпиите се исклучително зрели и разумни – додека сè е по нивно. Штом нешто започне онака како што Скорпијата не замислила, се менува нивното расположение, тие стануваат лути и агресивни и се однесуваат како мало дете кое не го добило она што го сака!

Напиши коментар