Astro&Horoscope

Хороскопски знаци кои воопшто немаат смисла за хумор


Сите не сме родени со добра смисла за хумор, згора на тоа, многу луѓе воопшто немаат смисла за хумор иако мислат дека ја имаат.

Ако се верува на астрологијата, смисла за хумор во голема мера зависи од хороскопскиот знак во кој е родена личноста, а шест знаци се издвојуваат меѓу оние чии шеги едноставно не можат да се наречат шеги.

Еве ги знаците:

Рак

Ракот сфаќа сè премногу сериозно и е премногу зрел во секоја ситуација. Животот понекогаш бара сериозност, но ако не можете да се насмевнете, барем понекогаш, животот ќе биде тотална досада и сите ќе ве сметаат за тотална досада.

Шкорпија

Скорпијата ќе се обиде да фрли шега тука и таму, но скоро никој нема да ја сфати таа шега бидејќи со Шкорпиите никогаш не знаете што навистина значат. Дали се сериозни или не? Нивните шеги често звучат како навреда и можат да им наштетат на другите.

Стрелец

Стрелците ќе се пошегуваат за да привлечат внимание, но нема да размислат двапати пред да кажат нешто. Како и во случајот со Шкорпија, нивните обиди за смисла за хумор честопати звучат како нешто сосема друго.

Јарец

Јарците се ладни како и месецот во кој се родени, а тоа важи и за нивната смисла за хумор. Тие не сакаат да се забавуваат премногу, па дури и кога ќе се најдат, луѓето мислат дека се сериозни.

Девица

Девиците се премногу насочени кон други аспекти на животот за да бидат заинтересирани за смисла за хумор. Тие едноставно не се грижат. Тие не разбираат шеги ниту сакаат да ги учествуваат во нив. Едноставно тоа не е за нив.

Овен

Овните се многу тврдоглави и многу често не знаат како да прифатат шега, особено на нивна сметка. Тие сфаќаат сè премногу сериозно и тешко дека ќе ги слушнете како се смеат на туѓите шеги.

Напиши коментар