Astro&Horoscope

Им го згорчуваат животот на сите околу нив: 5-те најголеми НЕГАТИВЦИ во хороскопот

Тие се секогаш нервозни, мрзоволни, раздразливи или лошо расположени! Се лутат за ситници! Тие го прават животот горчлив за сите околу нив! Подалеку од нив!

Скорпија

Тие ја кријат својата ранлива страна под маската на пргавост и грубост. Тие не сакаат другите да ги видат нивните слабости. Ако некој ги изневери и повреди или некој тековен настан им ги разбуди старите болни емоции, тие ќе бидат груби и лошо расположени. Од нивните глави ќе тече негативна енергија, што ќе влијае на сите околу нив.

Јарец

Кога е во чувствителна фаза, дури и најмалиот детал го нервира и му пречи – од промена на бучава и температура до силно или слабо осветлување. Тогаш незадоволството толку јасно се гледа на неговото лице што сите се преплашени од него. Јарецот најдобро ќе ја надмине оваа состојба свртувајќи се кон себе. Потребна му е осаменост и одвојување од надворешниот свет со цел да ги обработи и разбие болните емоции.

Рак

Најмногу го вознемируваат навредите, занемарувањето, одбивањето и семејните проблеми. Ако забележи дека некој близок е загрозен, тој нема да стои со скрстени раце, туку ќе интервенира, но дури и во жештината на борбата, тој нема да може да ја сокрие горчината и гневот. Тој паѓа во слична состојба ако некој му одбие љубов или му покаже дека не е добредојден во друштвото.

Девица

Таа станува пргава ако ѝ се наруши работната атмосфера, ако се најде во неизвесна ситуација или ако има неред и недостаток на хигиена околу неа. Бидејќи тие се многу вешти во изнаоѓање решенија, пожелно е да се соочат со изворот на нивната груба и да се справат со тоа.

Риба

Тие се чувствуваат несреќно и удавено доколку забележат каква било неправда кон себе или кон некого од поблиска или поширока околина. Бидејќи неправдата е сеприсутна, Рибите се многу често негодливи и мизерни. Пожелно е Рибите во таква состојба да најдат креативен вентил за изразување и претворање на негативната енергија во уметничко дело.

Напиши коментар