Free zone

Како да користите кармин наместо руменило? Нов тренд од светот на шминката (ВИДЕО)

Звучи невозможно, но дава резултати.

Многу новини доаѓаат од светот на шминката, за некои не можевме ни да претпоставиме дека тие ќе постојат.

Една од најинтересните е употребата на кармин наместо руменило. Звучи чудно?

@lenkalul

video ib: @sellmakasumoviq @hxlindx looked better than i expected haha #makeup #makeupvideos #makeuphacks #fyp

♬ Ski Mask The Slump God – Foot Fungus – Kiersten

Една корисничка на „Тик Ток“ ги покажа тајните на нејзината шминка. Само за неколку потези нанесе руменило со помош на кармин.

Хармонијата на нејзиното лице ја даваа слични нијанси на усните и образите.

Напиши коментар