After Midnight

Како да му бидеш НЕОДОЛИВА

Да привлечете нечие внимание не е воопшто лесна задача, а тука е и стравот од одбивање. Што ако тој не е заинтересиран и што ако грубо ве одбие пред сите? Точно, може да се случи да ве одбијат, но тоа е далеку од најлошото што може да ви се случи. Тоа само значи дека тој не е дечко за тебе. Еве неколку трикови што ќе помогнат во освојувањето.

БИДИ ОНА ШТО СИ
Првата и најважната работа што често ја забораваме е дека треба да бидете свои и да дозволите лицето за кое сте заинтересирани да ве сака таква. Секако е пожелно да бидете најдобрата верзија за себе, но во никој случај не ви се допаѓа некој за кој мислите дека може. Ако не ве сака како што е, нема смисла да се обидувате да го освоите неговото срце со лажна слика што не можете секогаш да ја создадете за себе.

ИМАЈ СВОЕ МИСЛЕЊЕ
Ништо не е попривлечно за момчето од девојка која има свој став и мислење. Ако мислите дека ја преминал границата или ако едноставно не се согласувате со кажаното, чекор напред и разјаснете му дека не сте само убава појава. Сите вистински мажи им се восхитуваат на жените со карактер, кои знаат да размислуваат со глава и кои знаат да се борат за она што го сметаат за важно без ароганција.

БЛЕСКАЈ СО САМОДОВЕРБА
Ретко кој може да одолее на девојка која блеска со самодоверба. Ова не треба да се меша со ледената недопирлива кралица, туку треба да се гледа како приказ на вистинска дама. Девојка која ќе помине низ собата со крената глава, дури и да не е најубава на светот и да не носи мини здолниште, ќе го сврти вниманието на сите присутни кон себе.

БИДИ ВЕЛИКОДУШНА И ЉУБЕЗНА
Бидете доволно љубезни да ги прифатите неговите шеги, кои можеби не ви се премногу смешни, но тие можат да го скршат мразот. Насмевнете се, кажете нешто убаво, пофалете некои од неговите гестови. Бидете спонтани, дарежливи и љубезни за да го направите состанокот попријатен за двајцата.

НАПРАВИ ДА МУ ЗАИГРА СРЦЕТО

Ако сакате предизвици и мислите дека тој може да се справи со нив, предложете му некоја лежерна активност што ќе предизвика адреналин да тече низ неговите вени. Момците обично мислат дека девојките сакаат само долги прошетки покрај реките, но ако покажете дека имате желба за авантура, тој нема да одолее да ви се придружи во неа.

Напиши коментар