After Midnight

Како изгледа идеалната девојка според мислењето на момците?

Неколку илјади мажи учествуваа во едно истражување. На сите им беше поставено истото прашање, како мислат дека изгледа совршена жена? Еве ги најчестите одговори.

Овие единаесет работи што мажите ги сметаат за неодоливи кај жените:

 • Се смеете на нивните шеги
 • Вие сте две до четири години помлад од нив
 • Имаш убава насмевка
 • Имате големи гради
 • Имате долги нозе
 • Имате успешна кариера и пари
 • Имаш мало стапало
 • Вие сте образовани
 • Носете црвено
 • Имате тесни колкови
 • Имате кафеава коса

Што мислите за оваа листа?

Напиши коментар