Free zone

Како можете да врзете шал или марама

Со студеното доаѓа и сезоната на шалови и марами како додатоци кои се важен детал во комбинацијата на облека.

Бојата и дезенот на овие аксесоари можат значително да ја освежат комбинацијата на облека, а следното видео демонстрира неколку начини на кои тие можат да се врзат.

Во зависност од преостанатата гардероба и афинитет, изберете ја онаа што најмногу ви одговара.

Напиши коментар