Celebrity

Картер Реум ја запроси Парис Хилтон

Парис Хилтон го помина Денот на вљубените како нововерена жена. Хилтон и нејзиниот вереник Картер Реум објавија во Вог дека се свршија на 13 февруари. Реум го отвори прашањето додека одмараа на приватен остров (да, и покрај постојаната пандемија на коронавируси и општа препорака во Лос Анџелес и повеќето од САД дека луѓето остануваат дома и да избегнуваат несуштинско патување).

Вереничкиот прстен на Парис Хилтон е од избрусан емералд, а самата таа блесна во сребрен фустан „Ретрофет“ и круна Лоши . Реум беше во бело одело, па се совпаднаа. Сестрата на Хилтон, Ники и братот на Риум, Кортни, ги прославија вестите со нив подоцна на патувањето.

Хилтон ја изрази својата возбуда за претстојните венчавки за Вог во едно интервју: “Јас сум возбудена за ова следно поглавје и што имам таков партнер за поддршка. Во нашата врска постои рамноправност. Еден со друг ја поттикнуваме најдобрата верзија од себе. Апсолутно вредеше да се чека! ”

Напиши коментар