Celebrity

Кети Пери и ќерката Дејзи, на Хаваи


Кејти Пери е забележана како шета со нејзината шестмесечна ќерка Дејзи, која се појави од количката за кратко и ѝ мафна на камерата во еден момент.

Бебето Дејзи, родено во август 2020 година, сè уште се нема сликано во јавност, а Кети и вереникот Орландо Блум избраа, барем засега да ја сочуваат од очите на јавноста.

Кети на главата имаше спортско капче со натпис „мама“, за да се заштити од сонцето.

Бебето Дејзи во меѓувреме уживаше во количката, а носеше бледо зелени шпикозни и бело капче.

Daisy ppeared to give the camera a little wave at one point
Дејзи мафта на камерата
Baby Daisy was born in August 2020
Бебето Дејзи родено во август 2020
She has not yet been pictured
But mom and daughter were spotted in Hawaii enjoying a stroll in the sunshine
Мајката и ќерката уживаа во прошетката на сонце
Katy wore leggings and a tank top, paired with simple sliders
Кети носеше хеланки , маичка на прерамки и едноставни влечки
She also rocked a baseball cap that read "mama" to keep the sun out of her eyes
Baby Daisy meanwhile kept cool in the stroller

Напиши коментар