Free zone

Кога креативноста ќе го достигне највисокиот левел – Ова се најинтересните ознаки на вратите од тоалетите

Ознаките на вратите од машките и женските тоалети во различни локали обично изгледаат слично. Во прашање се најчесто силуети на мажи и жени, кои јасно покажуваат каде треба да влезете.

Некои дизајнери на овие ознаки, сепак, во последно време се обидуваат да бидат малку покреативни.

Погледнете како изгледаат најсмешните примери:

Напиши коментар