Free zone

Колку време девојките трошат на разубавување секој ден

Девојките трошат отприлика 38 минути секој ден на подготовки – 10 минути за туширање, 11 минути за фризури, осум минути за шминка и девет минути за избор на облека.

Истражувањето, направено врз 2.000 жени, исто така покажало дека повеќето жени одат во тоалет околу 12 часот за да се „освежат“, да ја поправат шминката и фризурата.

Меѓутоа, во попладневните часови, тие генерално губат интерес за нивниот изглед, избегнувајќи да се погледнат во огледало.

Напиши коментар