Celebrity

Кралица на бикини Салма Хајек

Актерката Салма Хајек со години гори и блеска, а многумина ќе се согласат дека таа иако е во зрели години, сеуште изгледа атрактивно. Со право ја нарекуваат „кралица на бикините“.

Напиши коментар