Celebrity

Криси Тајген зашеметува во портокалови Хутерс шорцеви

Дека годините се само бројка докажа и Криси Тајген.

Имено, таа и на 35 години, одлично изгледа во униформата на Хутерс келнерка.

In uniform: Chrissy Teigen flashed some cleavage Thursday in a tiny Hooters waitress uniform, as she took to her Instagram Story from friend and stylist Alana Van Deraa's themed party, with husband John Legend

Секако дека Криси не ја смени својата професија. Повод за таквиот аутфит, беше роденденската забава организирана во чест на нејзината стилистка Алана Ван Дера, која наполни 28 години.

'Aftermath': It seemed like the power couple had a blast

Криси и Џон Леџенд беа облечени во униформи од овој познат ланец на ресторани.

Boss look: She was joined by John, 42, who served general manager realness in a black collared shirt and an orange Hooters trucker hat+10

Напиши коментар