After Midnight

Луѓето на Твитер ги споделија најлошите начини на кои добиле ,, корпа “

Никогаш не е лесно да се исполни одбивањето на другата страна – било да е тоа пред првиот состанок или по неколку од нив. Неодамна, на Твитер започна разговор на оваа тема со прашањето: ‘Кое е најлошото одбивање што сте го доживеале? ‘ После тоа, речениците како „тоа не сум јас, тоа“ и „Не те сакам доволно“ станаа навистина благи.

Девојката ето Еден Дранџер, која ја започна оваа тема, напиша дека еден човек ја поканил на вечера неколку пати, потоа кај него дома за Денот на благодарноста, а потоа тој ја запознал со неговите пријатели и ја претставил како „девојка која би сакал да му биде сестра “.

“Кога се преселив во нов стан, поканив момче на вечера. Бев многу за вљубена во него.. и тој дојде со женска придружба, иако не ја поканив! Подоцна го запознав неговиот брат кој ми рече мојот симпатија завршил во затвор заради ситна кражба. Си реков: Добро е што ме одби. “

„Згоден човек ме покани на суши, но целата вечер изгледаше како да му е многу непријатно, па ме праша дали некогаш ми се случило некој да ми е привлечен од далеку, а потоа кога сум му пришла одблизу, сум сфатила дека не е воопшто така – затоа затоа што, на пример тој некој има многу пеги? ЈАС имам многу пеги ?! “.

“Слепа средба. Тој пристигна со автомобил, ме виде и само продолжи по патот. Ми испрати кратка порака” не “. Тој се обиде да се извини неколку дена подоцна, но јас не го прифатив извинувањето. Ме остави да стојам во леден дожд , а луѓето околу ме гледаа со сожалување. “.

„Првиот ме напушти затоа што имав подобри оценки од него.

„Се дружев со едно момче кое ме остави за мојот роденден – 20 минути пред изненадната забава што ја направи за мене со пријателите.

„Девојчето во средно училиште ме остави преку писмо – што го напиша со чоколадо“.

Како и да е, кога чувствата ќе престанат и нема можност состојбата да се подобри, бидете искрени и внимавателно одберети ги зборовите со кои ќе го најавите крајот. Не заборавајте, она што сега вие некому го правите- утре може да ви се случи и вам.

Напиши коментар