Free zone

Моќта на забелeжувањето како фактор за откривање на личноста – колку животни гледате на фотографијата?

Оптичките илузии откриваат интересни факти за личноста на луѓето. Погледнете ја оваа оптичка илузија и избројте колку животни гледате и дознајте што таа кажува за вас.

Ако видите помеѓу едно или три животни, тоа значи дека сте со главата во облаците и не ве интересираат деталите. Вие ја гледате целата слика повеќе отколку што ги гледате поединечните детали што ја сочинуваат сликата.

Луѓето кои видоа меѓу четири или седум животни ги пронајдоа само оние очигледни животни и не се потрудија подобро да ја погледнат сликата. Вие сте личност која сака брз начин на живот и постојано движење и немате време за детали.

Ако најдете помеѓу осум и тринаесет животни , вниманието на деталите е една од вашите главни карактеристики. Сакате да имате сè организирано и испланирано и не оставате никакви детали на случајноста.

Напиши коментар