Astro&Horoscope

Момче во овој знак ќе ве третира како ПРИНЦЕЗА

Ќе ве држи како вода на дланка.

Ќе ви удоволува колку што може. Ќе ви биде верен и посветен само вам. Очекувајте кралски третман од него.

Овој знак сака да го разгалува својот партнер и ќе му даде сè што сака. Тој зависи од бакнежи и топли зборови што ќе ги добие за возврат.

Без оглед што сакате, тој ќе даде сѐ од себе да ја исполни таа желба.

Станува збор за маж во знакот на Рак.

Напиши коментар