After Midnight

Најдобри ФЕНГ ШУИ совети за РОМАНСА и запознавање на нов партнер

„Една од причините што те сакам е тоа што се смеам со тебе без причина …“

Според принципите на фенг шуи, колку посилно ги доживуваме нашите желби и колку појасно ги формулираме, толку е поголема веројатноста да успееме да ги реализираме. Поточно, ќе биде полесно за Универзумот да ни „испрати“ што сакаме.

Дали обожавате да патувате и сакате вашиот партнер подеднакво да ужива заедно со вас на турнеја низ светот? Дали повеќе сакате да уживате во удобноста на вашиот дом и дали сакате нежна прегратка со поглед низ прозорецот, на позната улица …?

Замислете точно во што најмногу би уживале вие ​​и вашата сродна душа, а потоа забележете ги со црвено мастило на бела хартија, сите квалитети што мислите дека треба да ги поседува вашиот потенцијален партнер.

Партнерства со Фенг Шуи: кој е билансот на вашата врска …

Кога ќе го направите списокот, преклопете ја хартијата и пронајдете фотографија од двата божури, па ставете ги и сликата и списокот во сребрена кутија. Сега најдете го центарот просторот и оставете ја кутијата да остане на тоа место 49 дена. Вашиот љубовен живот ќе почне да цвета и да напредува со голема брзина.

Направете место за вашиот партнер

Неколку совети за фенг шуи лесно можат да ви донесат сродна душа и многу љубов во вашиот дом:Празен дел од плакарот и ослободете неколку фиоки.
Наредете ја бањата, бидејќи кога ќе ви се појави човекот од вашиот живот, веднаш ќе имате простор за тоа.
Клучот за добра врска лежи во спалната соба – треба да имате по две масички покрај постелите и две ламби.
Со еден збор, распоредете ја спалната соба така што веднаш може да се заклучи дека тоа е омиленото катче на вљубениот пар.

Напиши коментар