Astro&Horoscope

НАЈСРАМЕЖЛИВ Хороскопски знак: Прави сè за да не биде во центарот на вниманието

Еден хороскопски знак најмногу се истакнува по својата срамежливост.

Ракот е најсрамежливиот хороскопски знак. Тие се срамежливи и повлечени суштества.

Претпочитаат да ги набудуваат и слушаат другите и ќе сторат сè за да избегнат самите да бидат во центарот на вниманието. Тие се многу внимателни и чувствителни луѓе кои, во тишина, всушност ги оценуваат своите соговорници.

Освен Ракот, уште еден многу срамежлив хороскопски знак се Рибите.

Рибите обично се многу забавни и духовити, но ова доаѓа до израз само кога се во друштво на луѓе кои добро ги познаваат и со кои се опуштени. Ако се најдат во непозната средина, ќе изгледаат изгубени и како да немаат свој глас.

Напиши коментар