Astro&Horoscope

Најстраствените жени се родени во овие 3 хороскопски знаци

Страста подразбира интензивен поглед, мал допир или дури и начинот на кој велите одредени зборови.

1.Скорпија
Жените родени во знакот на Скорпија имаат поголем сексуален апетит од сите други знаци. Нејзината жестока и страсна личност е видлива во сите аспекти на животот, особено во спалната соба. Времето со неа е секогаш возбудливо, најмногу затоа што сака да пробува нови работи.

За да го привлечете нејзиното внимание, сè што треба да направите е да се насмевнете на одреден начин, да ѝ дадете „ значаен “поглед и таа веднаш ќе разбере на што алудирате и ќе ја прифати играта. Луѓето кои влегуваат во врска односи со Скорпиите е подобро да имаат отворен ум и да се склони кон нови искуства.

  1. Бик
    За жена Бик, допирот е многу важен. Таа сака да се држи за раце или постојано да се гушка.

Таа е многу тврдоглава и никогаш нема да признае дека е иницијатор за интимност, но и двајцата сте свесни дека таа секогаш ве мами и изнудува допири од вас. Нејзиниот сексуален нагон е од физичка природа, затоа обрнете внимание на допирање, гушкање, па дури и на сензуална масажа.

  1. Овен
    Жената родена во знакот Овен сака добар физички предизвик, и нема подобар предизвик од интимноста, нели? Сексуалниот апетит на Овен предизвикува чист адреналин. Таа обожава да победува, а врската со неа е секогаш полна со страст, игри и експериментирање.

Овие жени се исклучително страствени, а нивниот нагон се чини дека е поврзан со зло и желба за игра.

Напиши коментар