Astro&Horoscope

Најубавите и најпривлечни жени се родени во овој хороскопски знак

Ѕвездите, наводно, кога станува збор за женската убавина, особено им се наклонети на Вагите.

Вагите честопати се сметаат за најубав хороскопски знак и тие обично се украсени со вродена елеганција. Почесто од припадниците на други знаци, тие имаат симетрично лице, совршено обликувани усни, убави очи и дупки на образите што ги прават различни, егзотични и попривлечни од другите знаци.

Покрај тоа, жените родени во овој хороскопски знак имаат изразена смисла за хумор, тие се многу весели и позитивни, па луѓето сакаат да бидат во нивно друштво.

Познати ваги кои пленат со убавина се Кетрин Зета- Џонс, Кејт Винслет и Моника Белучи.

Напиши коментар