After Midnight

Најубавите љубовни пораки за Денот на вљубените


Ако не сте сигурни каква порака да Денот на Вљубените, имаме одлични предлози за вас

Во ред е да имате проблем сами да смислите што да напишете на картичката. Не е доволно само да напишете „Те сакам“ или „Среќен Ден на вљубените“, бидејќи тоа ќе покаже дека не сте се потрудиле да дизајнирате и персонализирате честитка за вашата сакан/а. Тука сме да помогнеме, сигурно ќе му се допаднат овие честитки.

*Ти благодарам што постоиш и што ме избра мене. Среќен ден на вљубените!

*Прочитај го ова полека сега, никој како мене не те сака толку многу и ако те сакам уште повеќе, сега ти пишувам, не можам да дишам повеќе без тебес! Среќен ден на вљубените.

*Ти си мојата љубов, реалност и сон, да те сакам е најубавото нешто што го знам, сакам кога ќе те погледнам во очи и ќе ја видам твојата насмевка.Среќен ден на вљубените.

*Секогаш се чувствувам посебно кога сум со тебе..особено , кога сум во твојата прегратка. Те сакам најмногу, среќен Денот на вљубените.


*„Институтот на заљубените“ ве известува дека во овој момент некому неизмерно му недостигаш. Затоа, одговорете на овој број. Ви благодарам.

*Ти си мојата радост, мојата среќа, мојот херој и витез! Не можам да замислам момент без тебе! Биди секогаш со мене и сонувај со мене! Те сакам! Среќен ден на вљубените!

*Ангелите како птици ја допреа убавата насмевка на твоето лице, нека ја носат на белите крилја пораката дека од дното на срцето ти го честитам Денот на вљубените!

*Честопати е тешко да се најдат зборови, бидејќи има малку вистински. Уште ли не сфати дека се грижам за тебе. Среќен ден на вљубените.

Напиши коментар