Astro&Horoscope

Не се ни обидувајте: Три хороскопски знаци кои е невозможно да ги излажете

Стрелец

Стрелците имаат неверојатна волја и желба да им помагаат на другите и сакаат кога луѓето им веруваат. Затоа, тие со текот на годините учат да ги читаат луѓето и нема потреба да им кажувате како се чувствувате – тие веќе знаат и сочувствуваат со вас.

Лав

Не можете да излажете еден Лав. Тие веднаш знаат што се крие зад нечиј штит или празни зборови, а особено чувствуваат кога некој е несреќен.

Рак

Раковите се духовити луѓе кои чувствуваат кога енергијата во просторијата е чудна или кога некој не е онаков како што се претставува. Тие често целиот свој живот го посветуваат на грижата за менталното здравје на другите, затоа што многу добро ги препознаваат туѓите емоции.

Напиши коментар