Astro&Horoscope

Нема конкуренција : НАЈЧУВСТВИТЕЛНИОТ хороскопски знак

Ова е веројатно најчувствителниот знак од сите.

Копнее по силна емотивна врска со партнерот. Ова значи дека им треба време да ја запознаат некого и да разберат што може да си одзволат во односот со таа личност а што не.

Не ги интересираат краткорочни и површни врски.

Ова се Риби.

Напиши коментар