Astro&Horoscope

Несигурни се и постојано бараат одобрение од другите – Ова се хороскопските знаци на кои им недостига самодоверба

Близнаци

Нема посебна причина за ова. Тие чувствуваат дека не се доволно добри и ќе гo прикријат свojoт труд во работите што ги прават.

Рак

Раковите се многу чувствителни и емотивни суштества. Тие постојано бараат потврда од другите луѓе. За нив, мислењата на луѓето се важни и постојано им е потребна дополнителна безбедност.

Девица

Девиците се перфекционисти и многу критични кон себе и другите. Тие имаат нереално големи очекувања од себе, а кога нема да успеат да ги исполнат, имаат проблем со самодовербата.

Риба

Тие имаат тенденција да следат што зборуваат другите луѓе. Со цел да ја сфатат нивната вредност, тие бараат туѓи мислења и ставови за нив.

Напиши коментар