Astro&Horoscope

Никој не може да им одолее: Најфаталните жени се раѓаат во овие 3 знаци

Ниту еден маж не може да им одолее. Womenените родени во овие три знаци се најфатални според хороскопот.

Бик
Нема маж кој може да одолее на нејзиниот шарм, убавина или сила. Оваа жена е секогаш најгласна во собата. Таа привлекува мажи со својата духовитост и има силни лидерски способности, поради што е склона кон организација и контрола. Таа е вистинска убавица – и однадвор и одвнатре.

Близнаци
Жената во овој знак има традиционална убавина што обично можете да ја видите само во стари филмови и секогаш се однесува како вистинска дама. Таа многу добро ги чита луѓето, затоа не обидувајте се да ѝ продавате евтини приказни, бидејќи таа нема да падне на тоа. Жените родени во овој хороскопски знак имаат зачудувачки очи, па кога ќе ги погледнете нема да можете да им одолеете – веднаш ќе се заљубите.

Јарец
Тие не сакаат врски за една ноќ, така што никогаш нема да бидат со некого само за краткотрајно задоволство. Дамите во овој знак преферитаат да се сами, отколку да бидат задоволни со помалку од она што го заслужуваат. Интелигентни се, па разговорот со нив ќе биде интересен и ќе научите многу работи што не сте ги знаеле.

Тие сакаат мажи кои имаат нешто паметно да кажат. Тие се силни и секогаш ги постигнуваат зацртаните цели, без оглед колку време им е потребно за да го сторат тоа. Овие жени никогаш не би биле во токсична врска затоа што се ценат доволно за да дозволат маж да ги контролира.

Напиши коментар