After Midnight

Нова година, нова ти – 6 новогодишни одлуки за сингл девојки

Некој сака да намали со слатките, некој планира да истражува повеќе, а некој да посвети повеќе време на себе. Во секој случај, новогодишните одлуки се неизоставен дел од секој почеток.

„Слободните“ девојки размислуваат и за својот „статус“ и дали следната година ќе се сретнат со некој посебен. Ако сте еден од нив, еве неколку одлуки до кои треба да се придржувате во следните 365 дена.

Не му пишувај на момче на кое му е сеедно.Ако во неколку наврати ве извести дека не го интересирате, откажете се. Во морето има толку многу риби. Всушност, подобро е да го избришете неговиот број и да го блокирате на социјалните мрежи.

Научете да флертувате. Добро, ова не е задолжително на вашата приоритетна листа, ако не можете да флертувате – понекогаш може да биде симпатично, но прочитајте неколку совети и трикови од Интернет.

Поминувајте повеќе време со пријателите. Јасно е дека оваа година сите не одалечи, барем физички. Но, технологијата напредуваше толку многу што можете да бидете заедно во секое време. Обновете ги оние добри пријателства што ви недостигаат, дури и ако е тоа преку видео повик. Плус, советите на пријателите за момците секогаш се корисни.

Направете го првиот чекор и поканете го тоа слатко момче на состанок. Новата година е време да се биде храбар.

Не мора да се смеете на шегите што ви се глупави. Тоа е навистина глупаво – и погрешно.

Кажете НЕ на разголените фотографии од момчето кое сака да ви ги испрати, освен ако навистина не ги сакате. Не сте принудени да гледате нечии разголени фотографии, без дозвола.

Напиши коментар