Astro&Horoscope

Нова година – нови изненадувања: Погледнете што ни носи 2021 година според нумерологијата

Ако ги додадеме броевите 2, 0, 2 и 1, збирот е 5, што во нумерологијата укажува на слобода.

Ова е добра вест, имајќи предвид дека претходната година ги разбранува животите на сите нас, внесе конфузија во секојдневниот живот и нервозно чекавме да заврши. Новата носи почеток и влева надеж дека ситуацијата ќе се сврти на подобро.

Затоа, вистинско време е да се справиме со предвидувањата, а познато е дека броевите од 1 до 9 можат да ни помогнат во тоа.

Бројот 5 што го споменавме во воведниот дел е поврзан со вишок, но во позитивна смисла – вишок на слобода, ризик, авантура, бегство… За разлика од претходните 12 месеци, ќе уживаме, ќе се забавуваме и ќе се дружиме повеќе, но промената ќе биде постепена и со претпазливост присутна.

Можеби се прашувате колкав е збирот на броевите 2, 0, 2 и 0 и дали можевме да предвидиме неповолен развој на настаните во текот на претходната година. Имено, бројот 4 ја претставува структурата, но овој пат бевме сведоци на огромен колапс.

Затоа, се поставува дилема како да се прифати слободата по периодот на неизвесност, а одговорот е едноставен – треба да се прифатат дадените околности и да се продолжи со нови идеи. Непознатото ќе стане ново нормално, но може да не одведе и во позитивна насока.

Останува да видиме!

Напиши коментар