Astro&Horoscope

Ова е најкраткиот хороскоп досега! Дали е точен?
Понекогаш е помалку – повеќе. Хороскопот е претежно долг затоа што сакаме да знаеме сè што можеме за нас самите. Јасно е дека нечија личност не може да се опише со само неколку зборови или може? Погледнете го најкраткиот хороскоп на светот и проценете сами.

Овен

Мисли – многу

Зборувај – малку

Работи – праведно

Бик

Мисли – за многу работи

Зборува – убедливо

Работи – без подготовка

Близнаци

Мисли – за себе

Зборува – што мисли

Работи – смета дека работи многу добро

Рак

Мисли – цело време

Зборува – допадливо

Работи – она што ќе му биде кажано

Лав

Мисли – точно

Зборува – излишно

Работи – само она што не може да избегне

Девица

Мисли – едно

Зборува – друго

Работи – трето, но добро

Вага

Мисли – премногу

Зборува – искрено

Работи – одговорно

Скорпија

Мисли – фокусирано

Зборува – точно

Работи- што сака

Стрелец

Тој мисли – дека само тој..

Зборува – дека сите, освен него …

Работи – како со туѓи раце

Јарец

Мисли – што му паѓа на ум

Зборува – што мисли

Работи – што може

Водолија

Тој мисли – “што ти треба?”

Тој вели – „добро, ако е потребно ..“

Работи – подобро од сите

Риба

Мисли – дека никој не знае
Зборува – се прави паметен
Работи – во зависност од тоа дали некој ќе го провери

Напиши коментар