Astro&Horoscope

Ова се најострите хороскопски знаци – Подобро е да не влегувате во никакви расправи со нив!

Стрелец

Стрелците се луѓе кои сакаат забава, но тие се, исто така, и најгруби. Нељубезноста е многу очигледна во нивното однесување, и покрај тоа, тие воопшто немаат намера да се извинат.

Скорпија

Скорпијата не се грижи за чувствата на другите луѓе и секогаш ќе каже што мисли, без двоумење и без оглед на ситуацијата. Многу често нивните мисли се непријатни и цинични.

Близнаци

Близнаците се сметаат за најнезрели хороскопски знаци и затоа понекогаш не можат да ги контролираат своите чувства. Тие не можат да издржат туѓи осуди, критики, а најлошото е кога нивните емоции се акумулираат и на крајот избиваат во многу непријатен излив.

Овен

Не сакаат кога не можат да имаат контрола во некоја ситуација. Кога работите одат во спротивна насока, стануваат груби и не избираат средства со кои ќе ве повредат. Тие се оние кои задаваат ниски удари.

Бик

Биковите се прилично резервирани, па доколку ги испровоцира нешто или било која личност, нема да дозволат да бидат груби. Значи, ако имате пријател Бик, добро размислете пред да го изнервирате, бидејќи кон вас ќе биде насочен плод на навреди и одмазда.

Напиши коментар