Free zone

Оваа фризура момчињата најмногу ја сакаат кај девојките

Всушност, не е важно што мислат момците за женските фризури, се додека девојките со задоволство ги носат. Сепак, постојат моменти кога девојките сакаат да им угодат на своите момчиња.

Време е конечно да откриеме која фризура навистина ја сакаат: имено, повеќето мажи сакаат едноставна фризура. Негувана, малку брановидна и сјајна коса е она што најмногу ги привлекува. Значи, не мора да потрошите пет часа да направите нешто спектакуларно со вашата коса. За момците е поважно девојката да блесне одвнатре !

Напиши коментар