Astro&Horoscope

Овен, Лав и Стрелец: Во 2021 година ќе мораат да направат неколку животни промени

Овен
Ретко кога ќе се замарате да запишувате и подготвувате одлуки, но токму овој процес ќе помогне да се создаде стратегија на срцето. Ова е особено важно за Овенот кој има тенденција да се откаже нагло, воден од гордост или лутина. Тој лесно се откажува дури и кога одлуките не се носат со онаа брзина што одговара на неговиот ненадеен темперамент.

Лав
Лавот е поупорен, гордоста не му дозволува да се откаже, особено ако другите луѓе на некој начин се вклучени во неговата одлука. Потребно му е одобрување и ако наиде на недоразбирање, тој ќе истрае уште потврдоглаво во својата одлука.

Стрелец
Стрелецот е најнаклонет да ги анализира своите одлуки и во филозофски инспирирани моменти ќе ги стави на хартија, не само своите одлуки, туку и целата своја душа. Во својот ентузијазам тој има тенденција да прави поголеми планови отколку што е во состојба да ги постигне. Ќе даде ветувања коишто не може да ги исполни, а кога ќе сфати дека се преценил себеси, тој сосема ноншалантно ќе се откаже и ќе се фокусира на нешто друго.

Напиши коментар