Astro&Horoscope

Овие 2 знаци се ментално НАЈСИЛНИ!

Поради нивниот силен став, но и одличната способност да ги проценуваат луѓето, овие знаци покажуваат најсилна ментална сила и скоро никогаш не можат да бидат жртва на манипулација.

Шкорпија
Скорпиите се познати како најголеми мајстори за манипулација. Ова значи дека ќе ви биде тешко да ги „преведете“ – тие се потпираат на шестото сетило и скоро никогаш не грешат во проценката.

Припадниците на овој знак знаат многу добро како да постават граници, што значи дека тие никогаш нема да сторат нешто што навистина не сакаат да го прават, а во случај на притисок ќе се спротивстават, а честопати и служат и за одмазда.

Бик
Бикот е поим за стабилност и сила и не постои начин да го убедите да направи нешто што не сака. Тие веднаш ќе го искажат своето мислење и ќе ве отфрлат без никакви проблеми, кога нешто не им се допаѓа.

Тој не обрнува внимание на коментарите од околината и секогаш работи како што замислувал.

Напиши коментар