Astro&Horoscope

Овие 3 знаци бегаат од брак како ѓавол од крст

Тие тешко можат да одлучат за брак

Стрелец

Оптимистите и вечните момчиња гледаат на светот како забавен и сакаат постојани авантури и предизвици. Тие ја сакаат слободата, патувањата и нивната независност и не се многу подготвени за компромисите што ги носи заедничкото живеење. Тие се нежни и внимателни партнери и за да ги освоите треба да одите полека и да бидете тактични.

Близнаци

Тие бараат нови возбудувања, склони се кон флерт и се вечни деца. Тие не се лесни за припитомување и не можат навистина да го замислат животот покрај една жена. Ако навистина се заљубат и ги привлекува силна и интелигентна жена, тогаш тие се верни и лојални. Тие имаат многу врски во текот на својот живот, но не кажуваат судбоносно „да“ на скоро никого.

Водолија

Нивната слобода е на вистинското место, но во љубовта тие знаат да бидат посветени, лојални и верни. Тие се стремат кон стабилност во љубовта, склони се на долги врски, но не се баш приврзаници на бракот. Ги привлекуваат заводливи и енергични жени.

Напиши коментар