Astro&Horoscope

Овие 3 знаци се најголемите ФОЛИРАНТИ

Некои знаци можат даглумат повеќе од други. Тие сигурно подготвиле најмногу разочарувања за вас.

Овие три знаци се најголемите измамници.

Стрелец

Стрелецот може да изгледа како совршен пријател, но бидете внимателни. Тие дури можат да исчезнат од вашиот живот преку ноќ – без објаснување. Тие се желни за авантура и брзо се заситуваат од сè.

Близнаци

Тие знаат како да се преправаат дека се грижат за вас дури и ако не го прават тоа. Факт е дека тие се грижат само за себе. Пријателите често се менуваат. Тие не негуваат многу трајни пријателства. Не сакаат кога некој ќе се соочи со нив.

Вага

Вагите сакаат да бидат сакани од сите. И тие со задоволство се гледаат во секое општество. Меѓутоа, ако сте пријател на секого, не сте пријател на никого. Тие ги запоставуваат долгогодишните пријатели поради луѓето што штотуку ги запознале.

Напиши коментар