After Midnight

ОВИЕ 4 реченици за забранети

Првиот впечаток никогаш не лаже. Ако ви го каже ова на првиот состанок, запрашајте се дали сакате ПОВТОРНО да го видите!

  1. „Не сакам врска“

ДОБРО. Секој го прави тоа што му одговара. Но, да се каже нешто вакво на првиот или вториот состанок? Драги момци, кој е всушност вашиот проблем? Не се заљубувајте веднаш до смрт во секоја жена што ја среќавате. Што е толку страшно во врската што треба веднаш да се исклучи? Во одреден момент, ќе стигнете до точката каде што ќе станете „официјални“ или не. Тогаш е важно да ги ставите сите карти на масата.

  1. “Што те возбудува најмногу во кревет?”

Ова прашање е барем исто толку неважно како и прашањето „Каква музика слушате?“ Никој не рече дека не можете да зборувате за секс на првиот состанок ! Направете што сакате и што ве забавува! Но, не поставувајте го тоа чудно прашање, бидејќи никој никогаш не одговорил на тоа прашање искрено.

  1. „Бившата ме уништи тотално“

Вие не сте првата личност што ставила крај на врската. Кога врската ќе се распадне, таа е обично грда и болна, а барем еден од партнерите е повреден. Сепак, со ваква изјава, негативната енергија од минатото поврзување се пренесува на следната.

  1. „На фотографиите изгледаше различно“

И, тоа е една од оние реченици каде што се прашуваме: каков одговор очекуваш на вакво прашање?! Ако пронајдовме потенцијален партнер „преку Интернет“, тогаш сигурно ќе го провериме на сите можни социјални мрежи. Луѓето се претставуваат подобро на социјалните мрежи отколку што навистина се. Па, се разбира дека изгледаме поинаку на фотографиите отколку во реалноста! И тоа затоа што направивме едно од 100 селфиња каде изгледаме едноставно чудесно. И ние не го правиме тоа на плански начин, туку потсвесно.

Напиши коментар