Astro&Horoscope

Овие знаци немаат смисла за хумор

Сите не сме родени со добра смисла за хумор, згора на тоа, многу луѓе воопшто немаат смисла за хумор, иако мислат дека ја имаат.

Ако треба да се верува на астрологијата, чувството за хумор во голема мера зависи од хороскопскиот знак во кој е родена личноста, а шест знаци се издвојуваат меѓу оние чии шеги едноставно не можат да се наречат шеги.

Еве ги знаците.

Рак

Ракот сфаќа сè премногу сериозно и е премногу зрел во секоја ситуација. Животот понекогаш бара сериозност, но ако не можете да се насмевнете, барем понекогаш, животот ќе биде многу монотон.

Шкорпија

Скорпијата ќе се обиде да направи шега по време на време, но скоро никој нема да ја разбере таа шега бидејќи со Скорпиите никогаш не сте начисто. Дали се сериозни или не? Нивните шеги често звучат како навреда и можат да им наштетат на другите.

Стрелец

Стрелците ќе се пошегуваат за да привлечат внимание, но нема да размислат двапати пред да кажат нешто. Како и во случајот со Скорпија, нивните обиди за смисла за хумор честопати звучат како нешто сосема друго.

Јарец

Јарците се ладни како и месецот во кој се родени, а тоа важи и за нивната смисла за хумор. Тие не сакаат да се забавуваат премногу, па дури и кога ќе се најдат, луѓето мислат дека се сериозни.

Девица

Девиците се премногу насочени кон други аспекти на животот за да бидат заинтересирани за смисла за хумор. Тие едноставно не се грижат. Тие не разбираат шеги ниту сакаат да ги остваруваат. Едноставно шегувањето не е за нив.

Овен

Овните се многу тврдоглави и многу често не знаат како да прифатат шега, особено на нивна сметка. Тие сфаќаат сè премногу сериозно и тешко дека ќе ги слушнете како се смеат на туѓите шеги.

Напиши коментар