Astro&Horoscope

Овој знак ќе ве заведе толку лесно што дури нема ни да забележите

Тие се вешти во убедувањето. Тој ќе ве заведе со зборови толку вешто што дури и нема да знаете што ви се случува. Тој знае како да ја насмее саканата личност, да ја утеши, а кога е заљубен, неговото внимание е доказ за љубовта.

Недостатоци: сака да биде во право и тешко поднесува кога партнерот се спротивставува на против-аргументи. Тој тоа го доживува лично, како напад врз себе. Егото ја води играта.

Тоа е Лав.

Напиши коментар