Free zone

Прамени кои станаа апсолутен хит – Одличен избор за жените кои сакаат да направат промена во својот изглед!

Кога овој тренд се појави на почетокот на минатата година, предизвика поделено мислење. Додека некои жени многу го засакаа, а има и такви на кои воопшто не им се допадна. Сепак, една година подоцна, скоро сите жени ја сакаат оваа фризура. Претпоставувате, зборуваме за прамените што го врамуваат лицето.

Овој необичен тренд вклучува одржување на природната боја на косата, а посветлите прамени се повлекуваат само долж лицето. Многу познати дами веќе го пробаа овој тренд и се чини дека тој станува сè попопуларен.

Ова е добра опција за оние жени кои сакаат промена, но не сакаат да направат драстична разлика и да ја уништат косата со избелување или боење. Еве како изгледа тоа:

Напиши коментар