Free zone

Премногу тешко да се сокрие – можете ли да го најдете петтото момче?

На Интернет кружат бројни предизвици , кои можат да нè забавуваат, но и да ни помогнат да ги вежбаме мускулите на окото.

Задачата во овој предизвик е да го најдете петтото момче. Само пет проценти од светската популација успеа да го реши овој тест.

Ако сте се откажале, еве го решението:

Неопходно е да се примени трик што многу често претставува вистински начин за решавање на ваквите скривалишта. Фотографијата треба да се сврти, или да се погледне наопаку, бидејќи во тој случај полесно се доаѓа до решението .

Напиши коментар