Free zone

Разбудете се од зимскиот сон – 15 минути вежби што можете да ги правите секаде

Да, тешко е да се излезе од хибернација. Тоа не значи дека треба да се откажете од вежбање – токму спротивното!

Предлагаме збир на вежби во траење од 15 минути. Време е да се размрдаме!

Погледнете го планот за обука:

Напиши коментар